Brezplačna dostava
Podpora v živo

Ons Beleid

Verzendingsbeleid

Wij werken met onze partner-producenten in India. De medicijnen worden vanuit daar geproduceerd en verzonden. Normaal gesproken komt uw aankoop binnen 10 – 21 dagen aan, maar het kan voorkomen dat er een vertraging is van meer dan 10 dagen.

Als de verzending niet aankomt na de deadline vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dan gaan wij aan de slag om tot een oplossing te komen die u geheel tevredenstelt.

Annuleringsbeleid

Wij accepteren het annuleren van bestellingen UITSLUITEND als de annulering voor het verstrijken van 24 uur na het maken van uw bestelling is aangevraagd. Om de bestelling te annuleren moet u dat aan het supportteam laten weten via de telefoon of per email. Als u een annulering aanvraagt nadat er 24 uur verstreken zijn zal er geen annulering plaatsvinden.

Zorg ervoor dat u een geldig bezorgadres invult in het bestellingsformulier. Enige fouten kunnen ervoor zorgen dat de bestelling mislukt. Als u merkt dat het adres foutief genoteerd staat, zoek dan onmiddellijk contact met ons zodat wij ervan weten.

Terugbetalingsbeleid

Wij bieden de generieke equivalenten merknaam medicijnen aan. De generieke equivalenten zijn chemisch identiek en hebben hetzelfde medische effect als de merknaam medicijnen. Dat wordt door ons gegarandeerd.

Bent u niet tevreden met het effect van de medicatie? Dan kunt ons erover informeren en dan zullen wij uw betaling terugstorten.

Voordat u ons informeert, zorg ervoor dat u inderdaad de correcte dosering heeft gebruikt en de gebruiksaanwijzingen heeft gevolgd. Houd ermee rekening dat het effect vertraagt kan worden door het innemen van vet eten en alcohol voor het gebruik van de medicatie.

Als het product niet aankomt voor het verstrijken van de deadline (leveringen duren 10 tot 21 dagen, met een mogelijke vertraging van 10 dagen door checks bij de douane) kunt u aan het supportteam vragen of u in aanmerking komt voor het terugbetalen van uw geld. Als u in aanmerking komt zullen wij uw gehele betaling terugstorten op uw creditcard. De terugbetalingsprocedure neemt meestal 5 tot 7 werkdagen in beslag, na deze periode kunt u acte van de terugbetaling terugvinden in uw creditcardafschrift.

Privacybeleid

De privacy van alle informatie die u met ons deelt is onze hoogste prioriteit. Wij garanderen dat wij uw privé-informatie nooit zullen delen met andere bedrijven of externe serviceproviders.

Betalingen via op onze website zijn allemaal 100% veilig. De informatie die u daar invult wordt beschermd door middel van 256 bit Secure Sockets Layer software. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze betalingsserver gecertificeerd is door onafhankelijke autoriteiten zodat wij er zeker van zijn dat uw betalingservaring geheel veilig en privé is.

Intern slaan wij louter de laatste 4 cijfers van uw creditcardnummer op, zodat zelfs onze klantenservice medewerkers geen enkele toegang hebben tot uw creditcardinformatie.

Disclaimer

Ons bedrijf doet uitdrukkelijk afstand van en is dus niet verantwoordelijk voor enige aansprakelijkheid voor elke vertraging van de levering, als die vertraging korter is dan gespecificeerde 10 dagen na de leveringsdatum. Tien dagen na de gespecificeerde leveringsdatum, of de dag daaropvolgende dag na feestdagen, is de deadline.

Als de Klant een onvoldoende duidelijk adres, een incorrect adres, of een adres die op een andere manier ervoor zorgt dat de levering mislukt heeft aangegeven is dit bedrijf niet verantwoordelijk voor de mislukte levering. Noch zijn wij verantwoordelijk voor gefaalde leveringen als de klant het pakket niet heeft opgeëist, geweigerd heeft, of het succesvol leveren van de bestelling op enige manier heeft verhinderd. In deze gevallen worden alle retours via International Regular Mail gedaan.

Ons bedrijf doet uitdrukkelijk afstand van en is dus niet verantwoordelijk voor enige aansprakelijkheid voor generieke medicijnen die niet voldoen aan de verwachtingen van de Klant aan de hand van de volgende criteria – kleur, vorm en grootte van de pil, de aanwezigheid van enige geprinte of gebrandmerkte noteringen op de pil, het dragen van een merknaam, of het gemaakt zijn door producent die de Klant niet verwachtte. Alle productinformatie wat enige generiek product betreft op de website is er uitsluitend ter informering.

Ons bedrijf doet uitdrukkelijk afstand van en is dus niet verantwoordelijk voor enige aansprakelijkheid voor het gebrek aan efficiency van gekochte producten als het respectievelijke product gekocht werd voor off-label gebruik.

Wanneer u een bestelling maakt bij ons bedrijf bevestigt u dat u deze disclaimer begrepen en gelezen heeft, en er mee in overeenstemming bent. Alle handelingen die u onderneemt om uw betaling terug te vorderen voor enige van de bovenstaande redenen zal als frauduleus beschouwd worden door ons en kan een juridische reactie en verbanning uit ons systeem tot gevolg hebben.