Brezplačna dostava
Podpora v živo

Over ons

Welkom op onze website! Wij zijn een online apotheek die alle mensen helpt om die oude vlam weer te doen herleven en plezier terug te krijgen in hun seksleven. Wij hebben maar één missie; met online shoppen uw libido naar grote hoogte te laten stijgen met behulp van e-commerce. Dit is ook ons specialisme, dus u kunt ervan uitgaan dat u hier in veilige handen bent. Wij zijn er altijd voor u, door de kracht van het internet staan 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat.

Waar u ook woont, onze pakketjes zullen u altijd kunnen bereiken door ons gebruik van lokale bezorgers. Tot slot zijn wij altijd bereid u te ondersteunen bij vragen of problemen. Stuur een email of vul het contact formulier in. Wilt u ons liever bellen? Dat kan! Zelfs tijdens het betaalproces kunt u verdere ondersteuning krijgen via live chat. Ons supportteam is altijd te bereiken met uw favoriete methode.

Onze online apotheek onderscheidt zich in haar professionaliteit en expertise. Ons team bestaat uit experts die met hun ervaring uw zorgen serieus nemen met oog op uw privacy wensen. Vergeleken met andere apotheken zult u al snel zien dat onze website geschreven is door experts die gespecialiseerd zijn in het schrijven van artikelen om u te informeren over onze medicijnen.

Met hun schrijfvaardigheid en kennis van medicijnen hebben wij een website opgebouwd met inhoud. Productbeschrijvingen die u direct en duidelijk informeren, en artikelen met betrouwbare en verdiepende discussies over onze medicijnen. Heeft u nog meer vragen over onze producten? Ook dan kunt altijd terecht bij onze klantenservice voor extra informatie.

De keuze om een online medicijnen te verkopen was een makkelijke. Tijdens het zien van de wereldwijde boom van e-commerce en na diepgravend marktonderzoek maakten wij de stap om een echt professionele online apotheek op te zetten. Om klanten van over de hele wereld van de beste service te kunnen voorzien hebben wij voor elke taal een aparte online apotheek opgezet.

Uit ons onderzoek is gebleken dat er in Nederland weinig health en wellness e-commerce winkels zijn die aan de behoeftes van Nederlanders kunnen voldoen. Dat komt omdat aanbieders in Nederland vaak niet de investering willen maken om een echt professionele service aan te bieden. Het is niet genoeg om even een website op te zetten en gelijk te gaan verkopen. Alleen door te investeren in het leveren van service aan de klant kun je tot echte online apotheek komen, zoals onze ED-Nederland.com.

De toekomst van online apotheken zoals ED-Nederland.com is rooskleurig. Meer en meer mensen hebben de vaardigheden, computers, en internettoegang om online te winkelen. In Nederland ligt het aantal huishoudens waar tenminste één persoon online kan shoppen zelfs rond de 75%! Door de globale vergrijzing en stijgende levensverwachting zal de vraag naar gezondheidsproducten blijven stijgen. Wij anticipeerden op deze beweging met onze expertise in producten die mannen met erectiestoornissen helpt hun liefdesleven weer op te pakken. De wereld bestaat uiteraard niet alleen uit mannen en daarom denken wij ook aan vrouwen met onze producten ontworpen om het libido van vrouwen te doen ontvlammen.

Om zoveel mogelijk mensen zo discreet mogelijk te helpen met deze vaak gevoelige problemen kunt u onze producten kopen zonder recept, zolang u het eerst heeft besproken met uw arts. Zoveel mensen zoveel wensen, dus voor elke wens is er een uniek medicijn. Hierdoor verzoeken wij u dringend om de gebruiksaanwijzing altijd aandachtig te lezen zodat u de correcte dosering en inname methode gebruikt. Zodat u zonder zorgen weer volledig kunt genieten van de passie tussen u en uw geliefde!