Brezplačna dostava
Podpora v živo

Veelgestelde Vragen

Staan er merknaam medicijnen op uw lijst?

Nee, wij zijn specialisten in generieke medicijnen. Elk medicijn dat u vindt op onze productenlijst is een generiek, of in andere woorden stofnaam, medicijn.

Wat bedoelt u met generieke medicijnen? Zijn generieke medicijnen wel even goed als merknaam medicijnen?

Generiek verwijst naar het feit dat deze medicijnen de naam van het actieve bestanddeel in de pil gebruiken, niet de merknaam van een grote fabrikant. Generieke medicijnen hebben dus wel dezelfde werkzame bestanddelen als merknaam medicijnen, maar gebruiken de naam van dat bestanddeel in plaats van een eigen merknaam. Generieke medicijnen heten daarom ook wel stofnaam medicijnen. Dit kunnen onze fabrikanten legaal doen, omdat het niet mogelijk is om op bepaalde chemische stoffen een patent aan te vragen, alleen op het uiterlijk en naam van een medicijn. Hierdoor kunnen onze producenten door de stofnaam te gebruiken generieke medicijnen produceren tegen een lagere prijs, waarvan u kunt profiteren.

Generieke medicijnen zijn dus goedkoper dan hun merknaam evenknieën! Het verschil zit hem niet in de effectiviteit, maar alleen in de naam, vorm, kleur en prijs. De twee zijn chemisch identiek, en dus is ook hun het medische effect identiek. Generieke medicijnen bieden dus dezelfde voordelen, maar tegen een lagere prijs! Om er zeker van te zijn dat u de werking van het medicijn voor de volle 100% ervaart moet u uiteraard de instructies van uw arts volgen.

Waarom is de prijs van generieke medicijnen zoveel lager?

Producenten van generieke medicijnen produceren goedkoper en dat zie je terug in de prijs. Merknaam medicijn fabrikanten betalen namelijk veel geld voor R&D en marketing. Verder is het traject dat doorlopen moet worden om voor een medicijn een vergunning te krijgen erg tijd- en geldrovend. Producenten van generieke medicijnen maken dit soort onkosten niet, dus kunnen ze een lagere prijs vragen voor hun medicijnen.

Waarom lijken mijn pillen niet op de merknaam medicijnen? Waarom staat er een andere naam op mijn pillen?

De naam en het uiterlijk van medicijnen zijn altijd gepatenteerd. Die pillen met dat specifieke uiterlijk en die naam zijn dus beschermt onder het recht als intellectueel eigendom. Zou een fabrikant van generieke medicijnen pillen produceren met hetzelfde uiterlijk en dezelfde naam als van een merknaam medicijn, dan zal hij of zij aangeklaagd worden wegens het overtreden van de wet. Daarom hebben onze generieke medicijnen, ondanks dat de werkzame stof exact hetzelfde is, een ander voorkomen en een andere naam dan merknaam medicijnen.

Hoe weet ik dat ik kan vertrouwen op de kwaliteit van uw pillen?

Medicijnen van de hoogst mogelijke kwaliteit aanbieden is bij ons de topprioriteit. Immers, met betere producten krijgen wij meer klanten. Wij zijn daarom uiterst kieskeurig in het kiezen van onze leveranciers. Daarnaast zijn er procedures opgezet om de kwaliteit van onze medicijnen uitvoerig te testen en de documentatie nauwkeurig te checken. De producent van onze medicijnen bevindt zich in India en heeft zowel een vergunning van een Indiase Staat als de goedkeuring van de Indiase Voedsel- en Warenautoriteit.

Wat is de houdbaarheidsdatum van de pillen?

Op elke verpakking kunt u de verloopdatum zien. Die is altijd twee jaar na de productie. Het verschil van de houdbaarheidsdatums tussen de verschillende partijen hang af van wanneer die partij geproduceerd werd.

Hoe kan ik bestellen?

Heb ik een doktersrecept nodig om te bestellen?

Voor sommige producten op onze productenlijst moet u een geldig doktersrecept hebben om te kunnen bestellen. Als een doktersrecept vereist wordt door het land of gebied waarin u woont voor het gewenste product, dan zal een klantenservice medewerker u vragen om die naar ons te sturen nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

Als dit het geval is zullen wij alleen de bestelling door laten gaan wanneer u ons een geldig doktersrecept stuurt. U kunt het doktersrecept faxen of een scan ervan per email versturen. Wij raden u dringend aan om voor het bestellen van uw medicijn uw arts te vragen of het medicijn bij u past, zodat u zeker weet dat u het medicijn daadwerkelijk nodig heeft.

Hoe bestel ik?

Bestellingen worden UITSLUITEND geaccepteerd als die gemaakt is via de website. Wij accepteren bestellingen die u probeert te maken via de telefoon of email niet.

Volg deze stappen om een bestelling te maken:

  • Kies na het kiezen van het medicijn op de “Koop nu” knop
  • Kies hoeveel u van het medicijn wilt bestellen
  • Klik op de “Check-out” knop
  • Vul de vereiste informatie in
  • Check al uw informatie en druk op de “Maak transactie” knop

Welke betaalmethodes gebruikt u?

  • U kunt betalen met creditcards of bitcoin.

Verzending

Welke pakketten gebruikt u? Moet ik een handtekening zetten om het pakket te ontvangen?

Wij begrijpen dat uw privacy uitermate belangrijk is en het is onze missie om uw privacy te waarborgen. Wij verzenden uw bestelling in een discrete envelop die wij via uw postbus zullen leveren. Als u kiest voor een verzending met de Standard Mail optie hoeft u geen handtekening te zetten.

Wordt mijn bestelling op dezelfde dag verzonden?

Al onze producten staan klaar in onze voorraad zodat wij ze onmiddellijk kunnen verzenden. Uw bestelling moet eerst gecheckt worden zodat wij zeker weten dat de verzendingsinformatie correct is. Zonder correcte informatie komt het pakketje wellicht te laat of niet aan. Uw bestelling wordt daarna ingepakt en verzonden. De controles kunnen één tot twee dagen in beslag nemen.

Wat voor verzendopties biedt u aan? Wanneer komt de bestelling aan?

U kunt bij ons kiezen tussen twee verzendmethodes:

  1. Express International Mail: als u deze methode kiest kunt u de pakketjes volgen met een tracking nummer. Dat nummer wordt gestuurd na het verzenden van de bestelling. Houdt er rekening mee dat wij het recht voorbehouden om in sommige gevallen uw bestelling te versturen zonder tracking nummer. De levertijd blijft hetzelfde. Dit wordt meestal gedaan om er zeker van te zijn dat uw bestelling zonder probleem geleverd kan worden in Europa en Canada.
  2. Standard International Airmail: met deze service kunt u uw pakketjes niet volgen. Deze service neemt ook meer tijd in beslag dat Express International Mail.
VerzendingsoptieKostenAankomsttijdTracking
Express International Mail *$305-9 werkdagen NA VERZENDINGja
Standard International Airmail$1010-21 dagen NA VERZENDINGnee

* Wij kunnen uw bestelling per Express International Mail niet versturen als u een afleverpunt (postbus, post restante, UPS winkel, of Amerikaans Leger en Marine Postkantoren), hotel, of onderwijsinstelling als bezorgingslocatie opgeeft of als u ons een incorrect telefoonnummer geeft.

Let erop dat bij het bestellen van enkele merkproducten, de Standard International Airmail niet beschikbaar is. De verzending zal dan gedaan worden met Express International Mail.

De aankomsttijd hier betreft een schatting die meestal klopt. Wij kunnen de levertijd echter niet garanderen door mogelijke force majeure voorvallen zoals hieronder beschreven.

Onder force majeure voorvallen vallen bijvoorbeeld douane-inspecties van internationale post. In dit geval zijn wij niet aansprakelijk voor het te laat aankomen van uw bestelling. Verder zijn wij ook niet aansprakelijk voor vertragingen door poststoringen tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsvieringen, natuurrampen, stakingen en andere voorvallen die het verzendproces buiten onze controle kunnen verstoren.

Wat gebeurt er als mijn bestelling vertraging oploopt bij de douane?

Wij houden u op de hoogte als de verzending vertraging oploopt bij de douane. In de meeste gevallen vragen ze u om langs te komen en toestemming te geven voor inspecteren van uw pakket. U kunt uw producten daarna gewoon ontvangen. Loopt uw bestelling vertraging op? Vertel het aan ons en wij zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Wat kan ik doen als het pakket is beschadigd of als er iets mist?

Soms kan het gebeuren dat uw pakket aankomt en dat er iets mist of dat er iets beschadigd is. Als dit zo is moet u dat aan ons supportteam vertellen en de problemen aangeven. Dan kunnen wij ernaar kijken of wij het pakket opnieuw versturen of uw geld terugstorten. Wees ervan bewust dat als u meer dan 90 pillen tegelijk bestelt, de verzending opgedeeld wordt over meerdere pakketten. Het kan dus zijn dat de rest van uw bestelling in een ander pakket zit dat nog onderweg is.

Hoeveel kost het opnieuw verzenden van de bestelling?

Het opnieuw versturen van uw bestelling als er iets mist of bij een beschadigd pakket is gratis.